Lørdag d. 18. december 2021, kl. 15:00

Billetter kan købes på Billetto.dk og koster 150 kr. for voksne og 75 kr. for pensionister og unge under 30 år.

THEATRE OF VOICES blev grundlagt i London i 1990 af Paul Hillier, og efter en del år, hvor Theatre of Voices fulgte Paul Hilliers universitetsansættelser i San Francisco-området og optrådte rundt i hele Nordamerika, flyttede Hillier i 2003 tilbage til Europa, hvor Theatre of Voices siden har haft sin base i København.

Theatre of Voices regnes for et verdens førende vokalensembler og fokuserer hovedsageligt på den ny musik men ofte flettet sammen med al slags tidlig musik, hvilket afspejler Hilliers livslange forkærlighed til netop disse to ender af det musikalske spektrum.

Theatre of Voices består af sangerne: Else Torp, Kate Macoboy, Laura Lamph, Nils Greenhow, Jakob Skjoldborg, Mikkel Tuxen, Yngvild Ruud på orgel og Paul Hillier som dirigent.

Programmet består af julemotetter - Musik af Byrd, White & Sweelinck - og er et udvalg af renæssancens fineste vokal- og orgelmusik: lovsang, bebudelsen, mysteriet, fødslen, Christusbarnets vugge og Guds lys over mennesket.

Julekoncert ved "Theatre of Voices" - kun adgang med billetter
Theatre of Voices