Torsdag d. 19. maj 2022, kl. 19:00

Rødovre Korskole er en ambitiøs og succesfuld musikuddannelse, som drives af Rødovre Musikskole og Islev Kirke i fællesskab og ledes af sanglærer Iben Vestergård og organist Jonas Hunt.

Koret optræder hyppigt i Rødovre Kommune og i Islev Kirke, ofte sammen med orkester, og gerne med musik skrevet til koret. Korskolens varemærke er den gode klang og intonation, en smittende sangglæde og en professionel optræden.

Sidste jul indspillede Korskolen en række videoer med julemusik, som alle kan ses på Islev Kirkes YouTube-kanal.

I foråret 2022 indspiller korskolen en serie med nye musikvideoer: nogle med musik til påsketiden og andre med sangtekster af Miriam Boolsen, og dem kan man høre et udvalg af til koncerten.

Koncert med Rødovre Korskoles Børne-, Junior- og Ungdomskor
Sanglærer Iben Vestergård og organist Jonas Hunt.
Sted Skt. Nikolai Kirke, Kirkestræde 2A, 4300 Holbæk