Tirsdag d. 6. december 2022, kl. 17:00

Vi fortsætter med børnegudstjenester efterfulgt af fællesspisning og kreative aktiviteter, bare under et nyt navn.

Gudstjenesten begynder kl. 17 i kirken og tager ca. 30 minutter og alle kan være med, store som små. Vi skal høre en dramatiseret fortælling fra bibelen og synge salmer ledsaget af Spirekoret.

Efter gudstjenesten går vi over i Sognehuset og spiser et let måltid sammen, inden børnene slipper deres kreativitet løs imens de voksne drikker kaffe og hjælper med oprydningen.

Efterårets program er følgende:

Tirsdag d. 1. november kl. 17-19: »Den hyggelige uhygge« om Allehelgens og Halloween. Kom udklædt til denne Halloweenpræget gudstjeneste, hvor vi vil høre om kampen mellem ondskab og godhed.

Tirsdag d. 6. december kl. 17-19: »Advent - den glade forventningstid«, hvor vi tæller ned til jul, hører om engle og oplever Spirekoret gå Lucia.

Hvis du gerne vil spise med, kan du tilmelde dig til Al Bøwig Larsen på all@km.dk senest dagen før.

Gudstjeneste for børnefamilier
Hanne Mejlhede