Torsdag d. 5. september 2019, Kl. 19:00 til kl. 20:30

Den 5. september er den officielle flagdag for Danmarks udsendte. Flagdagen blev højtideligholdt første gang i 2009. Formålet med flagdagen er at hædre de personer, der er eller har været udsendt på en mission af Danmark på baggrund af en beslutning truffet af regering, Folketing eller en minister. Dagen omfatter alle, der har været sendt ud fra Udenrigsministeriet, Forsvaret, Redningsberedskabet, Politi og Sundhedsvæsen.
Gudstjenesten ligger i tidsmæssig forlængelse af den reception, som borgmesteren afholder i Den Gamle Byrådssal til ære for alle udsendte fra Holbæk og Holbæks opland.
Alle interesserede og involverede, pårørende, bekendte til soldater og personel, som har gjort eller gør international tjeneste, inviteres særligt til denne særlige gudstjenstlige markering i Skt. Nikolai Kirke.

Efter gudstjenesten inviteres alle til en kop kaffe/the i Skt. Nikolai Sognehus.

Michael Rosendal
Skt. Nikolai Kirke