Tirsdag d. 6. oktober 2020, Kl. 17:00 til kl. 17:30

I år har BørneKirke fokus på forskellige bibelske personer og de forskellige følelser, de oplevede. Vi mennesker oplever mange forskellige følelser, både positive og negative, ligesom figurerne i bibelen. Vores følelser får os til at handle, både på godt og ondt, og vi kan lære meget ved at dykke ned i fortællingerne og kigge på, hvorfor personer handlede, som de gjorde.

BørneKirke begynder kl. 17 i kirken med en halv times gudstjeneste. Her hører vi en fortælling og synger med Spirekoret, og der er også plads til dem, som har svært ved at sidde stille! Bagefter er der fællesspisning og kreative aktiviteter i Sognehuset, inden aftenen slutter kl. 19.00.

Der er BørneKirke i Skt. Nikolai på følgende tirsdage:

• Tirsdag d. 8. september kl. 17.00 Ruth - taknemmelighed

• Tirsdag d. 6. oktober kl. 17.00 Zakæus - flovhed

• Tirsdag d. 24. november kl. 17.00 De hellige tre konger - tro

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig. Du kan tilmelde dig ved at sende antal deltagere på en sms eller e-mail til Al Larsen på 61 63 83 58 eller all@km.dk.

BørneKirke
Nana Schiøtt Hansen