Onsdag d. 25. november 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:30

Har du lyst til at læse biblen fra begyndelse til slutning, så er denne studiekreds noget for dig. Her læser vi biblen fortløbende, alle tekster i biblen med forskelligt fokus og i forskellige udgaver. Som du kan se, er vi nået til slutningen af biblen denne gang, men vi fortsætter forfra i 2021 sandsynligvis i en anden udgave, så kan man også sammenligne de forskellige oversættelser med hinanden.
Vi læser et overkommeligt stykke af biblen til hver gang og bevæger os ikke hurtigere frem, end at alle kan være med – der skal være tid til fordybelse og diskussioner om stoffet – Alle er hjertelig velkomne og kan hægte sig på, selvom vi er nået til slutningen i Det Nye Testamente i denne omgang.
Vi mødes på følgende onsdage i tidsrummet fra kl. 17.00-18.30 i Skt. Nikolai Sognehus – læsestoffet til de nævnte onsdage er:
  - Onsdag den 9. september: Paulus´ 1. brev til Timotheus, Paulus´ 2. brev til Timotheus
  - Onsdag den 23. september: Paulus´ brev til Titus, Paulus´ brev til Filemon
  - Onsdag den 28. oktober: Brevet til Hebræerne
  - Onsdag den 11. november: Jakobs brev, Peters 1. brev, Peters 2. brev
  - Onsdag den 25. november: Johannes´ 1.  brev, Johannes´ 2. brev, Johannes´ 3. brev, Judas´ brev
  - Onsdag den 9. december: Johannes´ Åbenbaring
Vel mødt til nye og gamle i Studiekredsen – og God læselyst!

Studier i bibelen
Michael Rosendal