Søndag d. 14. marts 2021, kl. 08:00

Folkekirkens Nødhjælp omlægger deres fysiske dør-til-dør indsamling til at være digital. Indsamling foregår til og med søndag d. 14. marts og du kan være med til at gøre en forskel for mennesker i nød.

Du kan bidrag til indsamlingen her

Klimaforandringer rammer verden fattigste hårdest. Folkekirkens Nødhjælp har hjulpet mennesker i snart 100 år, og oplevet utallige naturkatastrofer, men ikke i det omfang som de oplever nu. Skal der reddes liv, så må der handles nu. Det betyder, at der er brug for konkret hjælp til at håndtere tørke og oversvømmelser, samt hjælp til at overkomme orkaner, der bliver voldsommere med årene.

Når vi salmer digitalt ind d. 14. marts så går pengene bl.a. til den lille pige Aminit fra Kenya. Hendes familie kan ikke længere dyrke jorden, fordi tørken har bidt sig fast. De behøver derfor hjælp til en køkkenhave, som kræver mindre vand, så familien ikke sulter. En hjælp, der koster 50 kroner pr. familie. Det betyder ikke noget for Aminit, om hjælpen er samlet ind fysisk eller digitalt. Det betyder noget, at den når frem. Derfor håber vi, at du stadig vil være med, og at vi kan få et flot resultat i år - selvom det bliver uden den fysiske indsamlingsbøsse i hånden.

Du kan kontakt sognepræst Nana Schiøtt Hansen på mail nsw@km.dk eller på tlf. 2030 3890.

Folkekirkens Nødhjælps digitalt sogneindsamling
Sted Skt. Nikolai Kirke, Kirkestræde 9, 4300 Holbæk