Lørdag d. 19. september 2020, Kl. 13:00 til kl. 15:00

KREATIV KIRKE - PERLEPLADER FOR STORE OG SMÅ!
Efteråret kommer, vejret skifter og vi er mere indenfor igen. Et perfekt tidspunkt at begynde vores nye Kreativ Kirke aktivitet, hvor store og små kan komme og være kreative sammen! Vi mødes kl. 13-15 i Sortebrødreklosteret (ved siden af kirken) hvor materialer og vejledninger vil stå fremme. Vi begynder med en fælles vejledning, og der er kaffe, te og saft undervejs.
I september laver vi perleplader med kristne symboler, og naturligvis får man sin færdige perleplade med hjem. Der vil være et par andre aktiviteter til dem, som ikke har lyst til at nørkle med perler.
Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig ved at sende en sms eller e-mail til Al Larsen på tlf. 61 63 83 58 eller all@km.dk.

Kreativ Kirken - husk tilmelding
Al Larsen