Onsdag d. 7. oktober 2020, Kl. 14:00 til kl. 15:30

FLITTIGE FINGRE - NØRKLEEFTERMIDDAGE

I løbet af vinteren og tidlig forår mødtes en håndfuld flittige damer i Sognehuset, og broderede og strikkede over en kop kaffe. Da vi ikke mere kunne mødes fysisk, fortsatte de med at strikke dåbsklude til brug i kirken. Det er blevet til rigtig mange dåbsklude med forskellige symboler på. Disse dåbsklude bliver brugt til at tørre dåbsbarnets hoved efter dåben, hvorefter dåbsbarnet får kluden med hjem, som et minde fra dagen. De første dåbsklude er blevet brugt og familien var meget glad for denne lille ekstra gave fra kirken.

I Skt. Nikolai kirke har vi ca. 120 dåb om året, så der skal mange klude til! Hvis du er interesseret i at være med og strikke dåbsklude, eller hvis du bare vil lave dit eget håndarbejde sammen med andre over en kop kaffe, er du velkommen til at deltage i vores Nørkleeftermiddage.

Vi har opskrifter og materialer til dåbsklude, og hvis du ikke kan deltage på dagen, kan du sagtens hente eller få udleveret materialer, så du kan strikke derhjemme.

Vi mødes følgende dage i Sognehuset kl. 14-15.30:

• Onsdag d. 9. september

• Onsdag d. 7. oktober

• Onsdag d. 11. november

Hvis du gerne vil høre mere eller hente materialer til dåbsklude, kan du kontakte Al Larsen på 61 63 83 58 eller all@km.dk - Du kan læse mere om dåbsklude-projektet på www.daabskluden.dk.

AFLYST - Nørkle-eftermiddag
Sted Skt. Nikolai Kirke, Kirkestræde 9, 4300 Holbæk