Lørdag d. 21. november 2020, Kl. 13:00 til kl. 15:00

Efteråret kommer, vejret skifter og vi er mere indenfor igen. Et perfekt tidspunkt at begynde vores nye Kreativ Kirke aktivitet, hvor store og små kan komme og være kreative sammen! Vi mødes én lørdag om måneden kl. 13-15 i Sognehuset, hvor materialer og vejledninger vil stå fremme. Vi begynder med en fælles vejledning, og der er kaffe, te og saft undervejs.

I løbet af efteråret vil vi have fokus på perleplader, både med maxi- og midistørrelse perler, og naturligvis får man sin færdige perleplade med hjem. Der vil være et par andre aktiviteter til dem, som ikke har lyst til at nørkle med perler.

Vi mødes på følgende datoer kl. 13-15 i Sognehuset:

• Lørdag d. 19. september - Kristne symboler

• Lørdag d. 24. oktober - Engle og duer

• Lørdag d. 21. november - Krybber og konger

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig ved at sende en sms eller e-mail til Al Larsen på tlf. 61 63 83 58 eller all@km.dk.

AFLYST - Kreativ Kirke
Sted Skt. Nikolai Kirke, Kirkestræde 9, 4300 Holbæk