Fredag d. 27. november 2020, kl. 10:00

BabySalmesang kører med tilmelding lige nu. Der er plads til 12 mødre og deres babyer i kirken efter først til mølle princippet. Du kan tilmelde dig via vores Facebookside "Skt. Nikolai kirke, Holbæk - børnefamilier" under begivenheder, eller på sms til tlf 6163 8358.

Programmet er tilpasset Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så vi sidder med 2 meters afstand, som det er påkrævet, når der skal synges. Alle skal medbringe et babytæppe/dyne til at lægge deres barn på, og alle får afleveret et rent tørklæde til eget brug, som samles ind og vaskes, efter hver gang.

Programmet i kirken varer ca. 30 minutter, hvorefter gå vi over i Sognehuset til hygge og snak. Der vil være en kop kaffe og småkager til de voksne.

Både kirken og Sognehuset bliver rengjort mellem alle vores aktiviteter.

Har du spørgsmål, så send gerne en mail på all@km.dk eller ring på 61 63 83 58.

BabySalmesang
Sted Skt. Nikolai Kirke, Kirkestræde 2A, 4300 Holbæk