Tirsdag d. 7. december 2021, kl. 17:00

I det kommende år er det sognepræst Hanne Mejlhede, der holder BørneKirke gudstjenesterne sammen med korleder Ellen Hess Thaysen og kirke- og kulturmedarbejder Al Bøwig Larsen. BørneKirke i denne sæson har fokus på kirkelige højtider.

BørneKirke begynder kl. 17 i kirken med en halv times gudstjeneste. Her hører vi en fortælling og synger med Spirekoret, og der er også plads til dem, som har svært ved at sidde stille! Bagefter er der fællesspisning og kreative aktiviteter i klosteret ved siden af kirken, inden aftenen slutter kl. 19.

Der er BørneKirke på følgende tirsdage kl. 17-19:

• Tirsdag d. 21. september - Høst

• Tirsdag d. 2. november - Forskellen mellem Allehelgens og Halloween (kom gerne udklædt!)

• Tirsdag d. 7. december - Advent

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig. Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside www.holbaekkirke.dk eller ved at sende antal deltagere på en e-mail til Al Larsen på all@km.dk.

BørneKirke
Hanne Mejlhede